ASS Techniek kamp

Van 8 tot 14 augustus 2021 organiseert AFYA - de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond - 2 techniekkampen in Peer, exclusief voor kinderen en jongeren met autisme. Voorinschrijven kan vanaf 21 december 2020 tot en met 10 januari 2021

Locatie

Peer 3990 Bovenmaeel 23 Agneteninternaat

Dit wordt voor kinderen en jongeren met autisme een heerlijk (ont)spannend kamp zonder stress.
Dit kamp wordt georganiseerd i.s.m. .
Van zondag 8 tot en met zaterdag 14 augustus 2021 worden i.s.m. de Liga Autisme Vlaanderen opnieuw twee techniekkampen in Peer georganiseerd, exclusief voor kinderen en jongeren met autisme en normale begaafdheid. De Liga Autisme Vlaanderen reikt ons hiervoor de nodige expertise aan.

Voor de jongste groep (10-12 jarigen) staat Techniek Magnifiek op het programma, voor de oudsten (13-15 jarigen) is dat Tricks & Technix. We verblijven in het Agneteninternaat in Peer (individuele kamers). Net als vorig jaar komen de mensen van de Techniek- en Wetenschapsacademie naar Peer voor spetterende techniekactiviteiten (vliegen met drones, 3D-printen, een robot programmeren, een eigen computerspel ontwerpen,...). Meer info op https://www.afya.be/asskamp

Praktisch

Doelgroep
Jongeren (12j - 18j)
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
295.00

Bij bekendmaking van deze activiteit is nog geen exact deelnemingsbedrag bekend.

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

via https://www.afya.be/asskamp
Als er meer kandidaat-deelnemers zijn dan plaatsen dan volgt er een loting.
Voor deze kampen is een diagnose autisme bij de deelnemer vereist naast een verklaring dat je geen gebruik maakt van een NRTH-aanbod van het VAPH (bv. MFC, PAB, …). Voor dit kamp organiseren we met elke deelnemer vooraf een gesprek om aan alle noden te kunnen voldoen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Ons Bondje digitaal ontvangen?

Een paar keer per jaar publiceren we ons Bondje, een samenvatting van de belangrijkste nieuwtjes van onze afdeling. Wil je als lid dit digitaal per email ontvangen, geef dan je email adres door via mijn.gezinsbond.be of ons contactformulier , dan brengen wij dat voor u in orde.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Apr 26
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Zo Mei 16
Locatie

Borgerhout

Ma Mei 17
Locatie

Zoersel