Verre van Weg = AFGELAST!

Een concert met als rode draad afscheid. Zware kost? Verre van. Verre van Weg is Mira's ode aan het leven. Hoopvol, krachtig, kwetsbaar, speels en poëtisch van toon In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geïnspireerd door de liefde voor haar kind maakt ze deze voorstelling. We maken een reis langs het muzikale erfgoed van onze planeet. Een intense trip

Locatie

Borgerhout 2140 Turnhoutsebaan De Roma

In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geïnspireerd door de liefde voor haar kind maakt ze deze voorstelling. We maken een reis langs het muzikale erfgoed van onze planeet. Een intense trip die aantoont hoezeer wij mensen - doorheen tijd en ruimte - muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is. In haar muziek verwerkt Mira een kleurrijke mix van stijlen in maar liefst 9 verschillende talen.

Vooraf is er een film van ritueelbegeleider Caroline Meerschaert. In een collage van getuigenissen wordt de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld gebracht. Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte in als er geen herinneringen zijn?

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
14.00

Tickets 12 en 14 euro. Op vertoon van de lidkaart krijgen leden van de Gezinsbond de dag van de voorstelling een spaartegoed van 2 euro op hun lidkaart. Tickets kunnen gereserveerd worden via De Roma.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Ons Bondje digitaal ontvangen?

Een paar keer per jaar publiceren we ons Bondje, een samenvatting van de belangrijkste nieuwtjes van onze afdeling. Wil je als lid dit digitaal per email ontvangen, geef dan je email adres door via mijn.gezinsbond.be of ons contactformulier , dan brengen wij dat voor u in orde.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.