Gratis magazine en nieuwsbrief voor Grootouders

Grootouders

Kersverse ouders lezen het magazine Brieven aan Jonge Ouders, ouders van tieners lezen BOTsing maar wat lezen grootouders? Momenteel nog niets, maar dat verandert snel!

In juni pakt de Gezinsbond uit met een gloednieuw en gratis magazine met boeiende en herkenbare verhalen, speciaal voor grootouders met een groot hart voor hun kleinkinderen.

Het magazine verschijnt om de drie maanden en is gratis voor grootouders die lid zijn van de Gezinsbond. Klinkt interessant? Schrijf je dan nu in om het magazine aan te vragen, en mis geen enkel nummer.

Ben je als grootouder geen lid van de Gezinsbond? Dan kan je het magazine eenmalig, gratis aanvragen via het inschrijfformulier hiernaast. Of word snel lid via deze pagina!

Bijkomend wordt ook een nieuwsbrief verstuurd, met nog meer artikels die je informeren, inspireren en activeren.

Deze nieuwsbrief krijg toegestuurd tussen de nummers door, in totaal acht keer per jaar. Zowel leden als niet-leden van de Gezinsbond kunnen hierop intekenen via deze pagina.

Ons Bondje digitaal ontvangen?

Een paar keer per jaar publiceren we ons Bondje, een samenvatting van de belangrijkste nieuwtjes van onze afdeling. Wil je als lid dit digitaal per email ontvangen, geef dan je email adres door via mijn.gezinsbond.be of ons contactformulier , dan brengen wij dat voor u in orde.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.